top of page

Behandlingar och priser

Välkommen till Dr. Tian Akupunktur i Göteborg! Här kan du räkna med att få professionell och individuellt anpassad behandling för dina besvär.

För varje ny patient börjar vi med att kartlägga din hälsostatus och levnadsvanor genom en hälsodiagnos, för att kunna utforma den bästa behandlingsplanen för just dig. Varje behandling tar mellan 30-60 minuter och förbättring brukar märkas efter 5-6 behandlingar. En genomsnittlig behandlingskur är mellan 6-12 besök.

Som patient hos oss kan du känna dig trygg i att alla behandlingar utförs med sekretess för att värna om din säkerhet.

Image by Antonika Chanel

Hälsokonsultation

Vid hälsokonsultationen ställs diagnos av patientens hälsotillstånd genom undersökning av puls och tunga. Efter diagnosen tas en skräddarsydd behandlingsplan fram tillsammans med patienten. I mån av tid erbjuds även en kortare prova-på-behandling.

30 min

450 SEK

Acupuncture

Akupunktur

Akupunktur är en av behandlingsformerna inom traditionell kinesisk medicin (TKM) med flera tusen års historik. Genom att sätta akupunktur nålar i särskilda meridianpunktur kan en TCM-läkare inte bara lindra symptom utan även råda bort på grundorsaken.

60 min - 70 min

Fr. 950

_edited_edited.jpg

Kombinationsbehandling

Kombinationsbehandling är en unik behandlingsform som jag har utvecklat efter mer än 35 års erfarenhet inom både konventionell och traditionell kinesisk medicin.

 

Den är särskild anpassad för patienter som önskar maximal effekt och snabb återhämtning.

60 min

1600 SEK

u=3095630942,355163718&fm=26&gp=0.jpg

Koppning

Koppning sker med hjälp av sugkoppor som skapar ett undertryck vilket påverkar bindväven och ökar cirkulationen i muskler och underhud.

Genom den kraftigt ökade cirkulationen rensas slaggprodukter och överskottsvätska effektivt ut samt främjar cellreparationen.

40 min

700 SEK

earacupuncture-1510407261.jpg

Öronakupunktur

Öronakupunktur är en form av akupunktur där akupunkturnålar eller runda fröer placeras på specifika meridianpunkter på ytterörat för att behandla olika sjukdomstillstånd. Öronakupunktur är särskild effektiv vid olika smärttillstånd, inflammationer, behandling av närsynthet, viktminskning samt vid avvänjning av t. ex. rökning och droger.

40 min

700 SEK

Image by Viva Luna Studios

Guasha

Guasha är en behandlingsform inom TKM där huden skrapas med ett massageverktyg tillsammans med massageolja. Syftet med behandlingen är att öka patientens blodcirkulation och är effektiv mot bl.a. stress, smärta, huvudvärk, inflammation och sömnsvårigheter.

40 min

700 SEK

Behandlinar & Priser
Boka behandling
bottom of page